Добре дошли в GreenHealth!

Фирма „Грийн Хелт“ работи на българския пазар от 2008 г. насам. Фирмата е специализирана в производството и дистрибуцията на висококачествени хранителни добавки.

100% натурални продукти

Към момента фирмата разполага със 6 хранителни добавки за здраве и 8 за спорт, за които можете да намерите повече информация в нашата страница, както и в аптечната мрежа на страната.
Строгият контрол на качеството, стриктният производствен процес, перманентните лабораторни изпитания, всичко това се прави, за да се достави продукт с най-високо качество на достъпна цена.

Продуктите на фирма „Грийн Хелт“ са произведени при най-строги стандарти за контрол на качеството – GMP, HACCP, ISO9001, CE, които гарантират качеството на суровините от производителите до нас!

За Вас активно работят екип от професионалисти, чиято цел е да подобри начина Ви на живот и да Ви дари със здраве и дълголетие.

Нашето мото е: „Да дарим здраве е вдъхновяващо!“

Какво точно правим?

   Редица от Вас все още нямат доверие и яснота по темата с хранителните добавки. Може би една от причината за този скептицизъм се крие в това, че няма достатъчно прозрачност. А нещата всъщност са съвсем простички. Биомедицината и билколечението са древни колкото човечеството, не сме ги открили ние, фирма „Грийн Хелт” просто се стреми да ги популяризира по най-добрия начин, с напълно натурални хранителни добавки като: растителен либидо стимулант (HARD MEN) , имуномодулатор (Витамин B17), антидепресант (5-HTP), хепатопротектор (Hepa Health), кардиопротектор, имуностимулатор и мощен адаптоген  (Ecdysterone Leuzea), афродизиак (Yohimbe), продукти, стимулиращи паметта и концентрацията (Brain Health), продукт за отслабванефетбърнър (SAG 8) . А как се случва това?

   Фирма „Грийн Хелт”ЕООД произвежда и разпространява биопродуктите си само след щателни проверки и контрол. Всяка наша суровина притежава всички необходими качества, за да стане част от производствения цикъл. Именно поради това, ние можем да докажем на всеки един от Вас, че всеки наш продукт е 100% натурален, без парабени, без оцветители.

  Ние активно и стриктно следим и спазваме всички директиви и изисквания за верификация и стандартизация. Прилагаме ефективно HACCP системата, GMP, ISO, CE, както и всички необходими към това санитарни- и фитосертификати, удостоверения за физико-химичен анализ, сертификат за качество и др. С гордост и усмивка, можем да заявим, че ще запазим досегашния си стил на работа, за да бъдем още по-полезни за Вас!

С какво бихме могли да Ви помогнем?

След качеството на нашите продукти, най-важни за нас сте Вие – нашите потребители и Вашите нужди!

   В раздела ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕТО, можете да откриете детайлна информация за всеки един от предлаганите продукти, състава им, указания за прием, а също и възможностите да ги поръчате.

   Постарахме се да се допитаме до Вашите нужди – и създадохме продукти, за всички, които имат проблеми с килограмите, отслабването и целулита, най-подходящ е фетбърнъра SAG 8, а за онези, които имат забавен метаболизъм и заспиват трудно вечер или страдат от мигрени и главоболие – антидепресант5 HTP. Често тези два продукта биват приемани в комбинация и дават наистина страхотни резултати.

   За всички онези, които имат неразположения и проблеми със стомашно-чревния тракт, черен дроб, жлъчка или хепатитоболни – подбрахме мощна формула с куркума и артишок на хепатопротектор HEPA HEALTH.

   За да се погрижим за Вашата имунна система и да Ви предпазим от ракови заболявания – екстрактът от кайсиеви ядки е напълно натурален и имуномодулаторът витамин В17 е вече на Ваше разположение. В17 е изключително прилаган и при раково болните, тъй като той елиминира раковите клетки.

   Натуралните добавки – растителен либидо стимулант Hard Man и афродизиакът Yohimbe имат за цел да засилят метаболизма Ви и да Ви дарят със сила и издръжливост, но те са и мощни афродизиаци, както за силния, така и за слабия пол.

   Ако имате потребност да бъдете по-концентрирани и продуктивни и работата Ви е свързана в голямата си степен с умствена умора, най-подходящ за Вас е BRAIN HEALTHпродукт, стимулиращ кръвообращението и притока на кислород в мозъка, засилващ концентрацията и паметта.

   Разбира се, предвид забързания ни начин на живот, сме помислили и за уникален кардиопротектор, COENZYME Q10, който не просто контролира нивата на холестерола и глицеридите, но има и подмладяващ ефект.

   И не на последно място, идва ред и на ECDYSTERONE LEUZEAвълшебната таблетка, както често я наричат, тъй като екстрактът от Левзея наистина прави вълшебства с тялото ни – защитава сърцето ни, като едновременно с това повишава рабостопосбността и енергията ни, помага за бързото възстановяване след умствена и физическа умора, а освен всичко друго е и мощен имуностимулатор и адаптоген. Това са и причините, ECDYSTERONE LEUZEA да набере толкова светкавична популярност.

   С новите ни 9 продукта за здравето и 8 такива за спорт, си поставяме амбициозната цел да Ви направим по-здрави и по-красиви, по-успешни и по-усмихнати!

Какво казват нашите клиенти

“Пия го вече близо месец. Много добре се чувствам. Съня ми се нормализира, а и като че ли повлиява на кръвното. По принцип съм хипертоник, но откакто взимам 5 – HTP не съм имал проблем с кръвното.“
“Предпочитам да си купувам Hard Man от сайта на Грийн Хелт, защото когато ходя в аптеката – най – вече не ти се налага 20 бабички в аптеката да те гледат все едно човек убиваш.“
“На мен ендокриноложката ми го препоръча 5-HTP. Доволна съм. Благодаря на ГРИЙН ХЕЛТ за бързата и коректна доставка.“
“Благодаря за бързата и коректна доставка на фирмата на САГ 8. Втора седмица от приема – резултатът е добро общо състояние и минус 1, 5 кг. Благодаря!“
“Учител съм по професия. Сещате се за какво натоварване става въпрос. Понякога ми се налага да работя над 12 часа. В началото бях много скептична, притеснявах се от странични ефекти. Петхидрокситриптофан ми помага много. Благодаря за бързата и коректна доставка.“
“Аз пия по две таблетки L- карнитин на ден. На всеки три месеца правя почивка. В съчетание с подходяща тренировка – чудесен е.“
“5 – HTP е натурален продукт без странични ефекти. Препоръчва се при стрес, напрежение, главоболие, безсъние, мускулна умора. Продуктът е подходящ за контрол над апетита. Аз лично го препоръчвам на пациенти с подобна симптоматика“
“Лесно и удобно за поръчване. 100 % натурален. Пия по 3 таблетки L- карнитин на ден.“

Георги Стоянов
Трифон Чорбаджиев
Радка Маргаритова
Росица Желязкова
ПЛАМЕНА ГОРЧЕВА
Петя Радева
д-р Иван Станчев
Богдан Стефанов

„Да дарим здраве, е вдъхновяващо!”

Нашето фирмено мото не спира да ни напомня непрестанно, че нашата най-важна мисия е Вашето здраве!