Добре дошли в GreenHealth!

Фирма „Грийн Хелт“ работи на българския пазар от 2008 г. насам. Фирмата е специализирана в производството и дистрибуцията на висококачествени хранителни добавки.
100% натурални продукти! Към момента фирмата разполага със 6 хранителни добавки за здраве и 8 за спорт, за които можете да намерите повече информация в нашата страница, както и в аптечната мрежа на страната. Строгият контрол на качеството, стриктният производствен процес, перманентните лабораторни изпитания, всичко това се прави, за да се достави продукт с най-високо качество на достъпна цена. Продуктите на фирма „Грийн Хелт“ са произведени при най-строги стандарти за контрол на качеството – GMP, HACCP, ISO9001, CE, които гарантират качеството на суровините от производителите до нас! За Вас активно работят екип от професионалисти, чиято цел е да подобри начина Ви на живот и да Ви дари със здраве и дълголетие. Нашето мото е: „Да дарим здраве е вдъхновяващо!“

Какво точно правим?

Редица от Вас все още нямат доверие и яснота по темата с хранителните добавки. Може би една от причината за този скептицизъм се крие в това, че няма достатъчно прозрачност. А нещата всъщност са съвсем простички. Биомедицината и билколечението са древни колкото човечеството, не сме ги открили ние, фирма „Грийн Хелт” просто се стреми да ги популяризира по най-добрия начин, с напълно натурални хранителни добавки като: растителен либидо стимулант (HARD MEN) , имуномодулатор (Витамин B17), антидепресант (5-HTP), хепатопротектор (Hepa Health), кардиопротектор, имуностимулатор и мощен адаптоген  (Ecdysterone Leuzea), афродизиак (Yohimbe), продукти, стимулиращи паметта и концентрацията (Brain Health), продукт за отслабване - фетбърнър (SAG 8) . А как се случва това?    Фирма „Грийн Хелт”ЕООД произвежда и разпространява биопродуктите си само след щателни проверки и контрол. Всяка наша суровина притежава всички необходими качества, за да стане част от производствения цикъл. Именно поради това, ние можем да докажем на всеки един от Вас, че всеки наш продукт е 100% натурален, без парабени, без оцветители.   Ние активно и стриктно следим и спазваме всички директиви и изисквания за верификация и стандартизация. Прилагаме ефективно HACCP системата, GMP, ISO, CE, както и всички необходими към това санитарни- и фитосертификати, удостоверения за физико-химичен анализ, сертификат за качество и др. С гордост и усмивка, можем да заявим, че ще запазим досегашния си стил на работа, за да бъдем още по-полезни за Вас!

Йохимбе

С какво бихме могли да Ви помогнем?

След качеството на нашите продукти, най-важни за нас сте Вие – нашите потребители и Вашите нужди!    В раздела ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕТО, можете да откриете детайлна информация за всеки един от предлаганите продукти, състава им, указания за прием, а също и възможностите да ги поръчате.    Постарахме се да се допитаме до Вашите нужди – и създадохме продукти, за всички, които имат проблеми с килограмите, отслабването и целулита, най-подходящ е фетбърнъра SAG 8, а за онези, които имат забавен метаболизъм и заспиват трудно вечер или страдат от мигрени и главоболие - антидепресант - 5 HTP. Често тези два продукта биват приемани в комбинация и дават наистина страхотни резултати.    За всички онези, които имат неразположения и проблеми със стомашно-чревния тракт, черен дроб, жлъчка или хепатитоболни – подбрахме мощна формула с куркума и артишок на хепатопротектор HEPA HEALTH.    За да се погрижим за Вашата имунна система и да Ви предпазим от ракови заболявания – екстрактът от кайсиеви ядки е напълно натурален и имуномодулаторът витамин В17 е вече на Ваше разположение. В17 е изключително прилаган и при раково болните, тъй като той елиминира раковите клетки.    Натуралните добавки – растителен либидо стимулант Hard Man и афродизиакът Yohimbe имат за цел да засилят метаболизма Ви и да Ви дарят със сила и издръжливост, но те са и мощни афродизиаци, както за силния, така и за слабия пол.    Ако имате потребност да бъдете по-концентрирани и продуктивни и работата Ви е свързана в голямата си степен с умствена умора, най-подходящ за Вас е BRAIN HEALTH – продукт, стимулиращ кръвообращението и притока на кислород в мозъка, засилващ концентрацията и паметта.    Разбира се, предвид забързания ни начин на живот, сме помислили и за уникален кардиопротектор, COENZYME Q10, който не просто контролира нивата на холестерола и глицеридите, но има и подмладяващ ефект.    И не на последно място, идва ред и на ECDYSTERONE LEUZEA – вълшебната таблетка, както често я наричат, тъй като екстрактът от Левзея наистина прави вълшебства с тялото ни – защитава сърцето ни, като едновременно с това повишава рабостопосбността и енергията ни, помага за бързото възстановяване след умствена и физическа умора, а освен всичко друго е и мощен имуностимулатор и адаптоген. Това са и причините, ECDYSTERONE LEUZEA да набере толкова светкавична популярност.    С новите ни 9 продукта за здравето и 8 такива за спорт, си поставяме амбициозната цел да Ви направим по-здрави и по-красиви, по-успешни и по-усмихнати!