ОБЩИ УСЛОВИЯ  И ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

I.ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН – https://www.greenhealth.bg/

*Преди да направите поръчка чрез електронния магазин https://www.greenhealth.bg/ , молим внимателно да прочетете тези условия. Ако използвате този уеб сайт с цел да придобиете стока, която се рекламира или предлага чрез нашия сайт, то се счита, че приемате и сте съгласни с тези Общи условия.

*Всички посетители и потребители на този уеб сайт се задължават да прочетат настоящите  Общи условия, да се запознаят с тях внимателно преди да използват сайта и онлайн магазина. Общите условия служат за регулиране на отношенията между сайта и клиентите – потребители, както и на взаимните им права и задължения. Всеки потребител, който използва сайта се счита, че е приел и е напълно съгласен с тези Общи условия. В противен случай, потребителят не трябва да използва този уеб сайт.

*В случай че не одобрявате или не сте съгласни с тези условия и ако НЕ ПРИЕМАТЕ същите, моля не използвайте този уеб сайт за покупка на нашите продукти.

*Настоящият документ съдържа актуалните към дадения момент Общи условия, съгласно които „Грийн Хелт“-ЕООД предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазина  https://www.greenhealth.bg/

Настоящите Общи условия /ОУ/ са изготвени и приети на основание Закон за защита на потребителите /ЗЗП/, Закона за електронната търговия /ЗЕТ/, Закона за електронния документ и електронния подпис /ЗЕДЕП/, Закона за задълженията и договорите /ЗЗД/, Търговския закон /ТЗ/, Директива 2000/31/ЕО на ЕП и Съвета от 08.07.2000г.и действащите нормативни актове в Република България.

 

*Сайтът https://www.greenhealth.bg/ предоставя информация за продуктите, предлагани от фирмата, както и възможност за поръчването им онлайн. Условията за поръчка и цените за доставка на продуктите са указани в сайта и са въпрос на личен избор на клиента.

Как можете да използвате нашия сайт?

*За да използвате онлайн магазина, не е задължително  да се регистрирате като потребител, но за да завършите своята поръчка е нужно да попълните необходимите данни.  „Грийн Хелт“-ЕООД и сайтът https://www.greenhealth.bg/ гарантират пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст, освен ако той изрично не е разрешил. Личната информация, използвана от сайта не се продава, предава или по какъвто и да било начин споделя с трети страни и е изцяло съобразена със Закона за защита на личните данни и цялото българско законодателство.

 

https://www.greenhealth.bg/ и „Грийн Хелт“-ЕООД запазват правото си по всяко време и без предупреждение да правят промени в публикуваните материали, услуги и цени. Част от информацията, публикувана в този сайт, е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и/или не са достъпни в конкретния момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти или чрез предоставяните в сайта услуги за обратна връзка.

 

https://www.greenhealth.bg/  и „Грийн Хелт“-ЕООД, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети след получената от Вас поръчка, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на сайта.

 

 

Условия за изпълняване на заявки

Стандартния срок за изпълняване на направените от Вас заявки е 48часа или 2  работни дни. Времето за доставка зависи от политиката на куриерските организации. https://www.greenhealth.bg/  е само онлайн магазин. Няма стационарен обект.За да изпълним Вашата заявка, е необходимо да попълните съответните полета грамотно и ясно, за предпочитане на български език (кирилица).Заявките могат да бъдат изпратени както следва:

 

1.от офис до офис на съответните куриерски служби – Еконт, Спийди, Български пощи и др.

2.до посочен личен адрес от Вас

 

Как може да поръчате?

https://www.greenhealth.bg/ се старае да се съобрази с нуждите и желанията на своите клиенти и в тази връзка контактува предимно с куриерските служби „Еконт“ и „Спийди“ чрез наложен платеж за клиента. Наложеният платеж не е възможен единствено в случаите, когато клиентът желае да получи заявката си извън пределите на Република България. Молим Ви сърдечно, ако попадате в тази категория да се свържете с наш сътрудник на тел: +359877447390 или на мейл: office@greenhealth.bg

Доставката на продукти на обща стойност над 50лв. е безплатна за клиента.При поръчки под 50лв., клиентът поема транспортните разходи, които се определят от политиката на съответния куриер.Повече информация може да получите в офисите им или в посочените линкове:

https://www.econt.com/client-center

https://www.speedy.bg/bg/cash-on-delivery

 

Продуктите се доставят приоритетно с куриер “Speedy” (икономична доставка), ако клиентът предпочита друг куриер или услуга задължително трябва да уведоми екипа на https://www.greenhealth.bg/   в полето на поръчката(Забележка).

II.ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Авторски права

Нито една част от изложения материал в сайта https://www.greenhealth.bg/  не може да се възпроизвежда или обработва, съхранява или разпространява без съгласието на „Грийн Хелт“ЕООД. Разрешение за изтегляне на материали от този сайт се дава само за лични некомерсиални цели.

 

Защита на личните данни

Като клиент Вие получавате пълна защита на личната Ви информация в базата данни на https://www.greenhealth.bg/  . Ние използваме Вашите лични данни, само за да идентифицираме Вашия достъп до сайта или за изследване на потребителските мнения и подобряване качеството на обслужването. Наше задължение е да не предоставяме Вашите данни на трети лица, освен в случаите, когато законът изрично изисква това.

 

Търговска марка и авторски права

Съдържанието на сайта/онлайн магазина е предмет на защита от действащото право в т.ч. правата върху търговски марки, авторски права, права на интелектуална собственост и др. Потребителите на сайта и третите лица нямат право да ползват съдържанието на сайта или какъвто и да било елемент от него за търговски цели, като в противен случай носят цялата отговорност, съгласно приложимото право.

 

 

Не се колебайте!

Ако нещо в условията е неясно или даден въпрос не е засегнат, моля обърнете се към член от екипа на https://www.greenhealth.bg/ на тел: +359877447390 или на мейл: office@greenhealth.bg , както и фейсбук страницата https://www.facebook.com/GreenHealth.bg/ и инстаграм @green.health.bg

 

 

ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Предоставяне на необходимата информация съгласно Закона за електронна търговия /ЗЕТ/ и Закона за защита на потребителите/ЗЗП/ .

 

Наименование на доставчика: „ГрийнХелт ” ЕООД

Седалище: България, гр.Пловдив

Адрес на управление: гр. Пловдив, ул.“Янко Сакъзов“42

Данни за кореспонденция: гр. Пловдив, ул.“Янко Сакъзов“42

e-mail: office@greenhealth.bg

Телефони за контакт: : +359 877447390

Вписване в публични регистри: ЕИК BG202770158

 

 

Haдзopни opгaни:

  1. Koмиcия зa зaщитa нa личнитe дaнни

Aдpec: гp. Coфия,yл. “Ивaн Eвcтaтиeв Гeшoв” № 15,

тeл.: (02) 940 20 46

фaĸc: (02) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg – Уeб caйт: www.cpdp.bg

 

  1. Koмиcия зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe

Aдpec: 1000 гp.Coфия, пл.”Cлaвeйĸoв” №4A, eт.3, 4 и 6,

тeл.: 02 / 980 25 24 фaĸc: 02 / 988 42 18  – гopeщa линия: 0700 111 22

Уeб caйт: www.kzp.bg

 

  1. Koмиcия зa зaщитa нa ĸoнĸypeнциятa

Бългapия ,Coфия 1000, бyл. “Bитoшa” №18

Teлeфoн: (02) 935 61 13 Фaĸc: (02) 980 73 15

Уeб caйт: www.cpc.bg

 

 

  1. Агенция за храните

България  – Българската агенция по безопасност на храните

Адрес:    София, бул. “Пенчо Славейков” 15А

E-mail:    bfsa@bfsa.bg – Уеб сайт: www.babh.government.bg/

 

  1. Европейската платформа за онлайн решаване на спорове

Уеб сайт: www.ec.europa.eu