Sale!

Acetyl L-carnitine 90caps.

21.00  16.00 

Category: Product ID: 22659

Description

Acetyl L-Carnitine е производен естер на Л-Карнитина, който наподобява неговата структура, но се отличава с по-висока стабилност и ефективността му е смятана за по-изразена.
Действието на Acetyl L-Carnitine е почти идентично с това на обикновения л-карнитин – той заема главно участие в метаболизма на мастните клетки, като спомага за пренасочването на мазнините към митохондриите, където да бъдат превърнати в ефективен енергиен източник за мускулите.
Ацетил Л-Карнитинът дължи своята популярност на още няколко основни негови предимства, които го превърнаха в една от хранителните добавки представляваща най-голям интерес за учените по цял свят. Преписват му се възможности за антиоксидантни свойства, също така е елемент, който намалява признаците на кожата за стареене, грижи се за здравето на мозъчната система, а също така е и верен приятел на централната нервна система. Основен негов плюс е благоприятното му въздействие върху сърдечносъдовата система.
Acetyl L-Carnitine се смята, че е по-ефективен по отношение на стимулиране мисловната дейност и цялостната концентрация.
Общият прием на ден е от 2 до 3 грама, независимо от формата на л-карнитин, като приемът се осъществява на 2-3 равни приема през целия ден.
Важно е да знаете също така, че л-карнитинът се приема 2 месеца след което е желателно да направите една почивка от 10-тина дни и можете пак да повторите приема от 2 месеца.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.