Sale!

AAKG 300g unflavored

26.00  21.00 

Category: Product ID: 22658

Description

Зад съкращението AAKG се крие наименованието Аргинин Алфа-Кетоглутарат, което представлява съединение от сол на аминокиселината аргинин в комбинация със свързана алфа-кетоглутаратна киселина.
Често използван от спортисти, AAKG носи ефекти като повишаване синтеза на протеини, което помага на тялото да изгради нови мускули и да увеличи своя размер, сила и издържливост. Логично е щом е съединение с аргинин да увеличава производството на азотен оксид в кръвоносните съдове и увеличаване на диаметъра им. Увеличаването на кръвоносните съдове води до повече кръв в мускулите и тъканите, от което следва по-бързо доставяне на хранителни вещества, като протеини и въглехидрати в мускулната клетка.
AAKG влияе директно върху подобряването на спортните резултати и стимулирането на растежа на нова мускулна тъкан. Именно затова е толкова търсен и използван от редица спортуващи.
AAKG се използва и при сърдечно съдови операции, за да осигури достатъчен приток на кръв по време на самата операция. AАKG може да се използва и от обикновени хора, които имат по-натоварено ежедневие. Приемането му преди лягане носи ползи като по-добър и качествен сън както и намаляне на стреса.
Прием преди треноровка 4-5г 30-40мн преди тренировка на празен стомах.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.