fbpx
Промоция!

L-arginine HCL 300g

49.99 лв. 39.99 лв.

Категория: Продукт Номер:5810

Описание

Какви са ползите от приемът на L-arginine?:

-Имунна система- L-arginine повишава активността на тимусната жлеза, която произвежда Т-клетки- отговорни за по-силна имунна система.По-голям брой Т-клетки може да забавят растежът на тумори, рак и да помогнат при болести като СПИН, които подтискат имунната система на организма.
-L-arginine и азотен оксид – L-arginine участва в синтеза на азотния оксид, което съдейства за отпуснане и разширяване на кръвоносните съдове и увеличаване на кръвния поток към сърцето и мозъка.Следователно L-arginine може да бъде полезен при хора със сърдечно-съдови проблеми.

-Безплодие- L-arginine увеличава броя на сперматозоидите.Проучвания показват, че високи дози L-arginine може да бъдат изключително полезни за мъже с нисък брой сперматозоиди. L-arginine също се използва като естествено лечение при намалена ерекция.Това се дължи на факта ,че с помоща на L-arginine се увеличава притокът на кръв към гениталиите, чрез стимулиране на азотния оксид в организма.

-Спорт- L-arginine има няколко важни функции в спортната физиология:

1.Той е химичен прекурсор на креатина

2.Стимулира отделянето на хормона на растежа, който е свързан с възстановяването на тъканите, разтежа на мускулите, сексуалното желание, работата на мозъка и младостта.

3.Тъй като L-arginine е прекурсор на азотния оксид, приемът му може да помогне на мускулите да получат хранителни вещества и кислород по-бързо,което значи по-бързо възстановяване и резултати.

Препоръчителен прием: 3-5г L-Arginine 1 час преди тренировка
3г L-arginine преди лягане

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

error: Content is protected !!