fbpx
Промоция!

Creatine HCL 90tab/90g/

39.99 лв. 29.99 лв.

Категория: Продукт Номер:5823

Описание

Креатин хидрохлорид е най-разтворимата форма на креатин на пазара. В резултат на това, креатин HCL се абсорбира много по-лесно от креатин монохидрат. Това означава, че креатин HCL по същество е супер концентрирана форма на креатин. Много по-малка доза е необходимо да се приема, за да се постигне същия ефект по отношение на силата и мускулната маса. Освен това, не е необходимо да се приемат големи количества течности, както при креатин монохидрата.
Рядко срещаните страничните ефекти при креатин монохидрат, като подуване на корема, спазми, често уриниране и др., не са характерни при креатин хидрохлорид. За да бъде по-ефективен креатин монохидратът, често се прави т.нар. „зареждаща фаза“, като се приема по 20 грама креатин в продължение на пет дни. Поради по-доброто си усвояване, този „зареждаща фаза“, не се прави при креатин хидрохлорида.
Препоръчителната дневна доза за креатин хидрохлорид е от 1 до 3 грама в зависимост от килограмите на индивида. Препоръчително е да се приема преди и след тренировка по 1-1,5грама. За да се усвои по-добре се препоръчва да се пие със сок или да се добавя в следтренировъчния шейк.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

error: Content is protected !!