КатегорииСтатии

ПАЛМАТА ДЖУДЖЕ – САО ПАЛМЕТО – ВЪРШИ ГОЛЕМИ ВЪЛШЕБСТВА

ПАЛМАТА ДЖУДЖЕ – САО ПАЛМЕТО – ВЪРШИ ГОЛЕМИ ВЪЛШЕБСТВА

Растението наричат палма-джудже, а плодовете му „магико“ – магия.И те в действителност са такива!Сао Палмето е открита първо от индианското племе Семиноли.Техните най-силни и здрави животни избирали да похапват от плодовете на точно това растение.И така индианците също започнали да ги берат и консумират.Години по-късно, плодовете стават обект на редица изследвания от страна на учените, които продължават да откриват още ценни качества на палмовото растение.

  • На първо място Сао Палмето влияе изключително силно върху пикочно-половата система на мъжа.Плодовете на палмата предпазват от уголемяване на простатата (хиперплазия) и това е научно доказан факт.
  • Има подчертан облекчаващ и противовъзпалителен ефект при вече възпалената простата
  • Успокоява болезненото и често уриниране
  • Повишава потентността и либидото
  • Подобрява значително производството на сперматозоиди
  • Забавя растежа на появилите се вече ракови находки на простатата
  • Намалява видимо косопада
  • Благодарение на своите мастни киселини, растителни стероли, флавоноиди и високо съдържание на Цинк, Сао Палмето има обща укрепваща сила върху организма, като подсилва имунната система

Предвид всичките й изброени уникални качества, е важно и да подчертаем, че палмата Сао Палмето, няма никакви странични ефекти и няма как да навреди на здравето Ви. По тази причина избрахме да съчетаем качествен екстракт от американското растение, тиквено семе и коприва и да създадем изцяло био продукт, който да се погрижи за Вашето тяло – Простат Хелт!

Продуктът може да откриете в онлайн магазина ни https://www.greenhealth.bg/product/prostate-health-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE/   или в аптечната мрежа на страната. Можете да го поръчате и по телефона +359877447390 и да Ви бъде доставен до врата чрез куриер и наложен платеж.

Вашият коментар