КатегорииСтатии

ЕДНО АФРИКАНСКО ДЪРВО Е ЕДИНСТВЕНОТО СВЕТОВНО ВСЕПРИЗНАТО СРЕДСТВО СРЕЩУ ИМПОТЕНТНОСТ И ФРИГИДНОСТ. И НЕ САМО…

Йохимбе

ТОВА ВЕЧНОЗЕЛЕНО АФРИКАНСКО ДЪРВО НЕ Е ПРОСТО ПОРЕДНОТО ПОЛЕЗНО ДЪРВО, А МНОГО ПОВЕЧЕ – В СВОЯТА КОРА И ЛИСТА, ТО КРИЕ МОЩНА ДОЗА ЕНЕРГИЯ, МЕГАСИЛЕН ФЕТБЪРНЪР, ИНЖЕКЦИЯ ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО – НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ РЕАЛНО ДЕЙСТВАЩ АФРОДИЗИАК.

СТАРИТЕ ЕГИПТЯНИ СТРИВАЛИ КОРАТА НА ЙОХИМБЕТО И Я ПОГЛЪЩАЛИ, С ЦЕЛ ДА ДОСТИГНАТ ВЪРХОВНО УДОВОЛСТВИЕ, ДА ПОВИШАТ СВОЯТА ИЗДРЪЖЛИВОСТ, НО И ДА УВЕЛИЧАТ РАЖДАЕМОСТТА. ВАЖНО Е ДА ПОДЧЕРТАЕМ ОБАЧЕ, ЧЕ ДЪРВЕСНИТЕ ТРИЦИ ВЛИЯЯТ ЕДНАКВО СИЛНО КАКТО НА МЪЖЕТЕ, ТАКА И НА ЖЕНИТЕ.

КАКВО ОБАЧЕ НАИСТИНА ПРАВИ ТОВА ДЪРВО И КАК?

1) ЙОХИМБЕ СЪДЪРЖА РЯДЪК И СПЕЦИАЛЕН АЛКАЛОИД, КОЙТО ПРЕДИЗВИКВА ПРИТОКА НА КРЪВ КАКТО КЪМ ПОЛОВИТЕ ОРГАНИ, ТАКА И КЪМ МОЗЪКА.ПРЕЗ 60-те ГОДИНИ , ЙОХИМБЕ Е ВСЕПРИЗНАТ ЗА НАЙ-ДОБРОТО СРЕДСТВО СРЕЩУ ИМПОТЕНТНОСТ И ФРИГИДНОСТ.ТОГАВА ЙОХИМБЕ ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРИЕМА И ОТ МЪЖЕ, И ОТ ЖЕНИ, КОИТО ПЪК ЗАБЕЛЯЗВАТ И ОСТАНАЛИТЕ МУ ЦЕННИ КАЧЕСТВА.РЕДНО Е ДА СТАНЕ ЯСНО И ТОВА, ЧЕ ЙОХИМБЕ ЗАСИЛВА ФУНКЦИЯТА НА ПОЛОВАТА СИСТЕМА, НО И ОТПУСКА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ, ПОВИШАВА КРЪВНИЯ ПОТОК ДО ЕКСТРЕМНИ СТОЙНОСТИ, СТИМУЛИРА ХИПОФИЗАТА И НИВАТА НА ТЕСТОСТЕРОНА. ОТТУК ПЪК ПРОИЗТИЧАТ И ДРУГИ РЕЗУЛТАТИ – УДЪЛЖАВА УДОВОЛСТВИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ПОЛОВИЯ АКТ И ПОДСИЛВА НАГОНА, ПОДДЪРЖА ВИСОКИ НИВА НА СПЕРМАТОГЕНЕЗАТА.

2) НАЙ-СИЛНО КОМЕНТИРАН Е И НЕГОВИЯТ ЕФЕКТ ДА ТОПИ МАЗНИНИТЕ КАЧЕСТВЕНО, КАТО ПРЕДОТВРАТЯВА СКЛАДИРАНЕТО ИМ В ОРГАНИЗМА. ЙОХИМБЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБЪР ПОМОЩНИК В СВАЛЯНЕТО НА КИЛОГРАМИ. СМЯТА СЕ ЗА ЕДИН НАЙ-СЕРИОЗНИТЕ ФЕТБЪРНЪРИ, КОИТО НЕ ПРОСТО ПОНИЖАВАТ ПОКАЗАТЕЛИТЕ НА КАНТАРА, НО И УСПЯВА ПО ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ПОНИЖИ ВРЕДНИЯ ХОЛЕСТЕРОЛ.

3) ЙОХИМБЕ ИМА СИЛЕН АНТИОКСИДАЦИОНЕН ЕФЕКТ, КАТО АЛФА-2-БЛОКЕР, КОРАТА НА ТОВА ДЪРВО НАМАЛЯВА НАСИТЕНИТЕ МАЗНИНИ В ОБЛАСТТА НА БЕДРАТА И ТАЗА, КАТО ПОСРЕДСТВОМ С ТОВА ВЪЗПРЕПЯТСТВА ОБРАЗУВАНЕТО НА ЦЕЛУЛИТ, ЗАСИЛВА МЕТАБОЛИЗМА И СТИМУЛИРА ТЯЛОТО ДА ИЗХВЪРЛЯ ТОКСИНИТЕ.

4) МЕДИЦИНСКИ ДОКАЗАН Е И ФАКТЪТ, ЧЕ ЙОХИМБЕ ПРЕДПАЗВА ОТ СЪРДЕЧНИ ПРИСТЪПИ, ПОДПОМАГА ФУНКЦИИТЕ НА АРТЕРИИТЕ И КАТО РЕЗУЛТАТ НА ТОВА, НАМАЛЯВА РИСКА ОТ ЕВЕНТУАЛНИ СЪРДЕЧНИ КРИЗИ.

5) ЙОХИМБЕ ДАВА ТОНИЗИРАЩА СИЛА И БИВА СЧИТАН ЗА ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ АНТИДЕПРЕСАНТИ. ТОВА АФРИКАНСКО ДЪРВО УВЕЛИЧАВА ДВИГАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ, ЗАСИЛВА ДЕЙНОСТТА НА НЕРВНАТА СИСТЕМА, ПОВИШАВА ФИЗИЧЕСКАТА И ПСИХИЧЕСКАТА ИЗДРЪЖЛИВОСТ.

!!! ИМА ЛИ ЙОХИМБЕ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ?

АКО ЙОХИМБЕ СЕ ПРИЕМА В МАЛКИ ДОЗИ И ЕКСТРАКТЪТ, КОЙТО ПРИЕМАТЕ Е КАЧЕСТВЕН, СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ИЛИ ДРУГИ НЕПРИЯТНИ ПОСЛЕДИЦИ, НЕ СЕ НАБЛЮДАВАТ.
ИМЕННО ПОРАДИ ТЕЗИ ПРИЧИНИ НАШАТА ФИРМА “ГРИЙН ХЕЛТ” ПРОИЗВЕЖДА ЕДИНСТВЕНО И САМО СВОИТЕ БИО ДОБАВКИ СЛЕД РЕДИЦА АНАЛИЗИ И ИЗПИТАНИЯ, И ВИ ПРЕДЛАГА НАЙ-ДОБРИТЕ ДОБАВКИ 100% НАТУРАЛНИ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ!

Вашият коментар